Vi arbejder med

Vi arbejder med flere områder indenfor IT området. Disse tre er de primære.

Design og implementering

Vi har mange års erfaring med design og implementering af IT løsninger til virksomheder. Projekter udføres i tæt samarbejde med kunden.

IT løsninger

Vi har gode leverandøraftaler og samarbejdspartnere - og kan derfor levere de rigtige IT løsninger til vores kunders behov.

Drift og support

Overlad trygt driften af jeres vitale IT systemer til os. Vi sørger for at infrastruktur, computere, backup-rutiner og meget mere fungerer.

Hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge Langeskov IT til at varetage virksomhedens IT systemer og infrastruktur?

I bliver prioriteret

Det vigtigste for os er tilfredse kunder. Derfor vil vi altid prioritere IT opgaverne i jeres virksomhed højt. Er der nedbrud, reagerer vi prompte og finder en løsning hurtigst muligt.

Samme konsulent

Som udgangspunkt vil det altid være den samme konsulent, Jesper, som kommer ud til jer. Det skaber tryghed og konsulenten kender jeres virksomhed, medarbejdere samt IT systemer.

> 20 års erfaring

Jesper har over 20 års erfaring i IT branchen og har dermed et solidt og grundlæggende kendskab til IT. Er der udfordringer som kræver special viden, så har vi flere partnere at trække på.

Om Jesper

Her finder du lidt information om Jesper, indehaver af Langeskov IT ApS.

Efter endt uddannelse fra Handelsskolen i Fredericia fik jeg arbejde som konsulent i daværende DMdata, som stod for IT driften hos Odense Staalskibsværft i Munkebo.

10 år i DMdata / Odense Staalskibsværft
Jeg startede ud som IT supporter for værftets medarbejdere. Med årene blev det mere teknisk inden for server relaterede opgaver og automatiseret software installation.

3 år i DONG Energy
Yderligere specialisering i automatiseret software installation til virksomhedens godt 8.000 computere. Herudover var jeg en del af 3. level IT support teamet.

1 år i ATEA
Fortsætter mit arbejde med systemer til automatiseret software installation og håndtering af enheder, nu som konsulent for større virksomheder og det offentlige.

Langeskov IT
Siden 2014 har jeg arbejdet selvstændigt med Langeskov IT, hvor jeg hjælper virksomheder, små som lidt større, med IT løsninger, drift og support. Der er mange forskellige IT opgaver at tage fat på, hvilket jeg trives rigtig godt med.

Personlige egenskaber:
- Punktlig
- Ansvarlig
- Grundig

Pris

Vi afregner pr. påbegyndte halve time, så du betaler kun for den tid vi bruger på opgaven.

Pris pr. påbegyndt halve time: 318,- ex. moms på hverdage imellem klokken 08-16.
Ved kørsel over 10 km. må påregnes kørsels-tillæg.

I de tilfælde hvor der kan blive behov for ekstern konsulent, aftales dennes pris inden opgaven påbegyndes.

Kunder

Et udpluk af vores kunder, en blanding af mindre og lidt større virksomheder.

Kontakt

Send os en forespørgsel. Vi kommer gerne ud og hilser på jer, helt uforpligtende.