Fjernsupport - få hjælp

Langeskov IT tilbyder fjernsupport via TeamViewer - et lille program der installeres på din computer og som giver os mulighed for at se din skærm og styre mus og tastatur. Det kræver at din computer virker og at din internetforbindelse er i orden.

I teorien kan vi hjælpe med alt på din computer over fjernsupport - lige fra program fejl, installation og konfiguration af programmer og meget andet. I nogle tilfælde er det dog nødvendigt at være fysisk tilstede, fx ved printer problemer, netværks-relaterede problemer og lignende.

Inden du kører programmet, er det en god ide at have ringet til os, for at høre om vi sidder på kontoret og er klar til at hjælpe dig.

Herunder kan du se hvor nemt det er at få hjælp. Fjernsupport koster 150 kr. pr. påbegyndt kvarter.

Sådan gør du

I eksemplet herunder benyttes Google Chrome som internet-browser og Windows 10 som operativsystem. Benytter du en anden browser og/eller operativsystem, kan skærmbillederne se lidt anderledes ud, men princippet er det samme - der skal downloades og køres et program.

Kig instruktionen igennem inden du udfører punkt 1.

1: Klik her for at gå til siden der downloader programmet

2: Siden downloader programmet - filen hedder "TeamViewerQS.exe" - klik på den når den er færdig. Normalt ligger filen i bunden af Google Chrome som vist her:

Download TeamViewer

3: Programmet spørger højst sandsynligt om "Vil du tillade, at denne app foretager ændringer på din enhed?" - til dette svarer du "Ja" som vist her:

4: Herefter starter programmet op og når du har ringet til Langeskov IT, skal du oplyse "Sessionskode". Programmet ser således ud:

5: Inden vi får adgang til at se og styre din computer, skal du bekræfte dette ved at trykke "Tillad" som vist her:

Nu kan vi se skærmbilledet på din computer og styre mus og tastatur hvis det er nødvendigt. Du kan hele tiden følge med i hvad vi gør da vi ser det samme skærmbillede.

Ved mindre opgaver holdes typisk telefonisk kontakt igennem hele forløbet. Er det en mere tidskrævende opgave, som heller ikke kræver input fra din side, så kan vi arbejde på din computer imens du laver noget helt andet (fx. drikker en kop kaffe).

 


Langeskov IT v/ Jesper Hansen, Grønvej 2, 5550 Langeskov
21 15 30 62 info@langeskov-it.dk

Start fjernsupport | Læs mere om fjernsupport

Cookie & privatlivspolitik