IT support erhverv

For en virksomhed er det alfa-omega at IT systemerne bare virker. Fejl, nedbrud eller andre tænkelige scenarier i virksomhedens IT infrastruktur kan forsinke arbejdsgange og i sidste ende koste virksomheden unødvendigt mange penge.

Langeskov IT yder personlig og professionel IT support til erhverv, hvor vi blandt andet finder en løsning, udbedrer og redder data ved it-fejl/virus. Vi hjælper med server- og klient løsninger, netværk og internet, program installation og konfiguration, udskiftning af hardware-dele, backup procedurer, antivirus, mail løsninger og meget mere. Vi hjælper gerne ved akut opståede behov og rykker hurtigt ud for at få jeres virksomhed hurtigst muligt kørende igen.

Vi kan også være med til, i samarbejde med virksomheden og ud fra dennes behov og ønsker, at finde den helt rigtige metode at gøre tingene på i forhold til IT. Hvis virksomheden ønsker det, er Langeskov IT med fra idéudvikling til implementering og den fremadrettede vedligeholdelse.

Langeskov IT har flere gode samarbejdspartnere som vi gør brug af i det tilfælde, hvor vi vurderer at der er behov for ekstra kompetencer indenfor et bestemt område af en IT løsning.

Ansvar
Langeskov IT ved hvor vigtigt det er, at virksomhedens IT-system bare kører. Vi arbejder meget omhyggeligt og sikrer backup, når det er relevant.

Vi tager gerne det store ansvar det er, at stå med en kundes IT system og sikre at alt virker som det skal - både nu og fremadrettet.
Erfaring
Langeskov IT kan tilbyde over 18 års erfaring fra IT branchen.

IT-konsulent Jesper startede eget firma i 1999 og har sidenhen hentet vigtig erfaring fra flere IT firmaer.

Langeskov IT blev etableret i 2014.
Samarbejde
Et godt samarbejde med kunden er yderst vigtigt og er afgørende for et godt resultat.

Langeskov IT møder kunden i øjenhøjde og tager en dialog med kunden når det er relevant. Det er vigtigt at få afstemt forventninger inden arbejdet påbegyndes.

IT support erhverv

Time priser

Kl. 08-17, 318,00 kr. pr. påbegyndte halve time
Fjernsupport, 159,00 kr. pr. påbegyndt kvarter

10 TIMERS KLIPPEKORT
Kl. 08-17, 5.700,00 kr. (spar 660,00 kr.)

Tillæg ved kørsel over 5 km. må påregnes. Nævnte priser er ekskl. moms.

Kontakt Langeskov IT


Windows
Langeskov IT supporterer alle versioner af Windows - lige fra XP til 10. Vi klarer alt fra installation og opgradering, migrering af data og programmer, fejlsøgning og avanceret konfiguration. Vi kan også undervise i brugen af Windows i din virksomhed - tilpasset jeres behov og jeres medarbejdere.
Enheder
Vi omgiver os i dag med flere og flere enheder, som laptops, tablets og smartphones - både i virksomheden og privat. Langeskov IT hjælper med at få teknologierne og platformene til at snakke sammen - og sikrer optimal anvendelse for virksomhedens ansatte.
IT infrastruktur
Langeskov IT har mange års erfaring med grundlæggende IT infrastruktur i mindre virksomheder. Det være sig alt fra fysiske forhold som netværk, trådløst netværk, internet og lignende til uddeling af IP adresser og navne-opslag. At IT infrastrukturen virker, er afgørende i dag - også for mindre virksomheder.
Data
Har du styr på virksomhedens data og er de vigtige data sikret imod nedbrud, tyveri eller brand? Langeskov IT kan hjælpe dig med at få styr på virksomhedens vigtige data og sikre dem for dig. Løsningen kan være baseret på en online cloud tjeneste eller sættes op som et planlagt backup-job.

Langeskov IT v/ Jesper Hansen, Grønvej 2, 5550 Langeskov
  21 15 30 62 info@langeskov-it.dk

Start fjernsupport | Læs mere om fjernsupport

Cookie & privatlivspolitik