IT support private

Vi omgiver os i vores hverdag med computere, tablets og telefoner og andet elektronisk udstyr. Men når IT’en driller og ikke vil, som man selv vil, er det bare noget så irriterende. Langeskov IT tilbyder professionel IT support til private og vi har mange års erfaring med IT support til private. Vi hjælper med alt fra computere der ikke vil starte, til installation og opsætning af ny computer, mail på flere enheder, opsætning af netværk, trådløst udstyr, internetforbindelse og meget andet. Kort sagt er vi behjælpelige med alt indenfor IT området!
 
Ingen opgaver er for store eller for små, vi går altid efter den bedste løsning, der matcher kundens behov, og vi forstår, hvor vigtigt det er for kunden at få løst problemet, og at tingene bare virker.
Windows
Langeskov IT har stor erfaring med alle versioner af Windows. Du kan få hjælp til start problemer, opdateringer, opgradering til Windows 10, fejl beskeder, fjernelse af programmer, re-installation og re-etablering af Windows med mere.
Enheder
Mange af os har både PC, tablets og smartphones. Det kan være svært at vælge nyt og svært at få enhederne til at snakke sammen, fx. med mail, billeder osv. Langeskov IT har erfaring med mange enheder og kan hjælpe dig godt på vej.
Internet
Langeskov IT kan hjælpe dig med din bredbåndsforbindelse og har erfaring med både kablet og trådløst netværk. Vi kan hjælpe både med rådgivning, installation samt at få din PC, tablet og smartphone på internettet.
Virus
De fleste af os har haft virus - eller kender nogen der har haft. Det er træls og ikke altid nemt at komme af med. Måske oplever du også reklamer og irriterende pop-up vinduer når du er på nettet? Vi kan hjælpe dig af med dette.
Data
Vil din computer ikke starte? Der er god sandsynlighed for at dine vigtige data ikke er gået tabt! Vi kan hjæpe dig og få dine vigtige dokumenter, billeder og lignende igen. Vi kan også hjælpe med at minimere risikoen for at det sker igen.
E-mail
Stort set alle har brug for at kunne modtage og sende e-mail i dag. Det kan være svært at holde styr på opsætning og koder - for slet ikke at tale om at få e-mail på både PC, tablet og smartphone. Langeskov IT kan hjælpe dig.

IT support private

Priser

IT support hos dig eller på vores adresse i Langeskov.

318,00 kr. pr. påbegyndte halve time.
159,00 kr. for fjernsupport pr. påbegyndt kvarter.

Tillæg ved kørsel over 5 km. må påregnes. Nævnte priser er eksklusiv moms.

Kontakt Langeskov IT


IT support til fast pris

Arbejdet udføres på vores adresse.

IT support private - fjernelse af virus

Virus og uønskede programmer

Virus, reklame popup's og uønskede programmer fjernes.

Pris 500 kr.

 

Data ud af harddisk

Få data ud af din computer

Hvis din computer er brudt ned og ikke vil starte, kan vi hjælpe dig med at få dine data ud af den. Det kan fx. være dine dokumenter, billeder mm.

Pris 500 kr.

 

IT support private - få tjekket din computer

Tjek af din computer

Vi udfører et grundigt tjek af din computer:

Tjek af sikkerhed - antivirus og firewall
Opdatering af Windows og programmer
Oprydning på harddisk
Test af RAM og harddisk

Pris 500 kr.

 

Sikker sletning af harddisk

Sikker sletning af data

Inden din gamle computer bliver solgt videre eller ender på genbrugspladsen, er det en rigtig god ide at få slettet alle data på en sikker måde, så de private data ikke ender i de forkerte hænder.

Vi kan udføre en sikker sletning af dine data på vores adresse.

Pris 400 kr.

 

 


Langeskov IT v/ Jesper Hansen, Grønvej 2, 5550 Langeskov
21 15 30 62 info@langeskov-it.dk

Start fjernsupport | Læs mere om fjernsupport

Cookie & privatlivspolitik