Standard Plus SFF PC

Specifikation og pris

Du kan frit vælge en anden mængde RAM samt størrelse SSD disk. Har du brug for andre tilvalg eller specielle ønsker, så kontakt os.

Specifikationer

Fractal Design Node 202 Mini ITX
ASRock B560M-ITX/ac Mini ITX
Intel box CPU køler
CORSAIR SF Series SF450 strømforsyning
Intel Core i3-10305T 3,0/4,0 GHz
16 GB DDR4 RAM
500 GB WD Blue SN550 NVMe SSD

Kontakt os for aktuel pris.

 Intel B560 Chipset
 Intel 10th gen CPU
 PCIe 3.0
 WiFi & Bluetooth

 NVMe PCIe 3.0 SSD
 Intel 1 Gb Ethernet
 HDMI 1.4 + DP 1.4
 USB 3.2

Komponenter

Bliv klogere på de enkelte komponenter her.

Kabinettet

Fractal Design Node 202 Mini ITX kabinet

Vi har valgt et lille ITX kabinet fra den svenske producent Fractal Design. Kabinettet er af høj kvalitet og med en flot finish. Kabinettet fås i sort som vist på billedet.

Kabinettet kan stilles vertikalt eller horisontalt. Kabinettet er udstyret med 3 støvopsamlende nylon filtre som er nemme at rengøre.

Tilslutninger på fronten
2 x USB 3.0
Lyd og mikrofon

Dimensioner
D:37,7 x B:8,2 x H:33,0 cm.
Vægt 3,5 kg.

Læs mere om kabinettet.

Processor fra Intel

Processoren

10. generation Intel CPU

Processoren er "hjernen" i din computer. Hastigheden er afgørende for hvor hurtigt din computer kører, altså hvor hurtigt styresystem og programmer starter, hvor hurtigt data kan behandles og meget mere.

I vores PC Standard Plus SFF PC har vi valgt en CPU med mindre strømforbrug - og dermed lavere varmeudvikling.

CPU:
Intel Core i3-10305T 3,0 GHz /4,0 GHz

Sidstnævnte GHz er turbo hastigheden. Det er den hastighed processoren kan køre op til når det er nødvendigt under spidsbelastninger.

Processoren benytter den medfølgende Intel CPU køler.

DDR4 RAM til stationær PC

Hukommelse (RAM)

DDR4 RAM

Styresystemet benytter RAM til at lagre midlertidige data som benyttes af dine programmer, Windows selv, data filer osv. Jo flere programmer du har åbne, jo mere RAM har du brug for i din PC.

Bruger du mere RAM end du har i maskinen, så begynder systemet at gemme de midlertidige data på disken. Selvom diske er blevet markant hurtigere med indførelsen af SSD diske, så er RAM stadig mange gange hurtigere. Derfor bør du sørge for at have overskud af RAM kapacitet.

Vores Standard Plus SFF PC kommer som standard med hele 16 GB RAM, hvilket er rigeligt til almindelig hverdags brug og til at have mange programmer åbne af gangen.

Harddisk

WD PCIe 3.0 Blue SN550 NVMe SSD disk

Harddisken er der hvor du lagrer alle dine programmer og data. Det er også her Windows styresystemet er installeret. Jo hurtigere harddisken er til at læse og skrive data, jo hurtigere åbner Windows, dine programmer, indlæsning af data osv.

Der er mange faktorer der spiller ind på computerens samlede hastighed. Harddisken er, sammen med processoren, en af de vigtigste komponenter når det drejer sig om høj ydelse. Til vores Standard Plus SFF PC har vi valgt en af de bedste PCIe 3.0 NVMe SSD diske til prisen.

SSD disken monteres direkte i M.2 slot på bundkortet. Der er altså hverken brug for data eller strømkabel.

Disken fås i disse størrelser
250 GB
500 GB
1000 GB
2000 GB

Læs mere om SSD disken.

Bundkort

ASRock B560M-ITX/ac Mini ITX bundkort

På bundkortet samles alle komponenterne - CPU, RAM, harddisk og strøm. Vi har valgt et lille Mini ITX bundkort med Intels B560 chipset. Bundkortet passer til det lille kabinet og der er derfor lidt færre udvidelsesmuligheder.

Fra bundkortet tilsluttes portene på fronten af kabinettet. Alle de andre tilslutninger sidder bagpå kabinettet, direkte på bundkortet. Bundkortet indeholder alle de nyeste teknologier og tilslutningsmuligheder, som fx HDMI, DisplayPort, PCIe 4.0*, NVMe mv. Bemærk at der er WiFi og Bluetooth inkluderet.

* PCIe 3.0 med Intel 10. generation processor.

Læs mere om bundkortet.

Strømforsyning

Corsair strømforsyning

For at få liv i computeren skal der naturligvis installeres en strømforsyning. Strømforsyningen tilsluttes til bundkortet som forsyner alle komponenterne med strøm.

Til det lille kabinet har vi valgt en SFX strømforsyning. Strømforsyningen er 80 Plus Guld certificeret, hvilket betyder høj udnyttelse af strømmen og lavere temperatur. Det er både godt for miljøet og økonomien.

Ved almindelig brug af computeren kører blæseren på strømforsyningen ikke.

Læs mere om strømforsyningen.