Standard PC

Specifikation og pris

På vores webshop har du mulighed for at vælge en anden mængde RAM samt størrelse SSD disk. Har du brug for andre tilvalg eller specielle ønsker, så kontakt os.

Specifikationer

Fractal Design Core 1100
ASUS PRIME H410M-R
Intel box CPU køler
CORSAIR VS Series VS350 strømforsyning
Intel Core i3-10100 3,6/4,3 GHz
16 GB DDR4 RAM
250 GB WD Blue SN550 NVME SSD

Pris inkl. moms: 4.028,-

Bestil PC her

 Intel H410 Chipset
 PCIe 3.0
 Intel 10th gen CPU

 NVMe PCIe 3.0 SSD
 Intel 1 Gb Ethernet
 HDMI 1.4 + DP 1.4
 USB 3.2

Komponenter

Bliv klogere på de enkelte komponenter her.

Kabinettet

Fractal Design Core 1100 kabinet

Vi har valgt et økonomisk og simpelt Micro-ATX kabinet fra den svenske producent Fractal Design.

Kabinettet har god luftgennemstrømning som sikrer god afkøling af komponenterne. Kabinettet er udstyret med støvopsamlende nylon filter på fronten som er nemt at rengøre.

Tilslutninger på fronten
1 x USB 2.0
1 x USB 3.0
Lyd og mikrofon

Dimensioner
D:41,0 x B:17,5 x H:35,8 cm.
Vægt 3,8 kg.

Læs mere om kabinettet.

Processor fra Intel

Processoren

10. generation Intel CPU

Processoren er "hjernen" i din computer. Hastigheden er afgørende for hvor hurtigt din computer kører, altså hvor hurtigt styresystem og programmer starter, hvor hurtigt data kan behandles og meget mere.

I  vores Standard PC benytter vi 10. generation Core i3 processor.

CPU:
Intel Core i3-10100 - 3,6 GHz / 4,3 GHz

Sidstnævnte GHz er turbo hastigheden. Det er den hastighed processoren kan køre op til når det er nødvendigt under spidsbelastninger.

Processoren benytter den medfølgende Intel CPU køler.

DDR4 RAM til stationær PC

Hukommelse (RAM)

DDR4 RAM

Styresystemet benytter RAM til at lagre midlertidige data som benyttes af dine programmer, Windows selv, data filer osv. Jo flere programmer du har åbne, jo mere RAM har du brug for i din PC.

Bruger du mere RAM end du har i maskinen, så begynder systemet at gemme de midlertidige data på disken. Selvom diske er blevet markant hurtigere med indførelsen af SSD diske, så er RAM stadig mange gange hurtigere. Derfor bør du sørge for at have overskud af RAM kapacitet.

Vores Standard PC kommer som standard med hele 16 GB RAM, hvilket er rigeligt til almindelig hverdags brug og til at have mange programmer åbne af gangen.

Harddisk

WD PCIe 3.0 Blue SN550 NVMe SSD disk

Harddisken er der hvor du lagrer alle dine programmer og data. Det er også her Windows styresystemet er installeret. Jo hurtigere harddisken er til at læse og skrive data, jo hurtigere åbner Windows, dine programmer, indlæsning af data osv.

Der er mange faktorer der spiller ind på computerens samlede hastighed. Harddisken er, sammen med processoren, en af de vigtigste komponenter når det drejer sig om høj ydelse. Til vores Standard PC har vi valgt en af de bedste PCIe 3.0 NVMe SSD diske til prisen.

SSD disken monteres direkte i M.2 slot på bundkortet. Der er altså hverken brug for data eller strømkabel.

Disken fås i disse størrelser
250 GB
500 GB
1000 GB
2000 GB

Læs mere om SSD disken.

Bundkort

ASUS PRIME H410M-R bundkort

På bundkortet samles alle komponenterne - CPU, RAM, harddisk og strøm. Vi har valgt et fornuftigt bundkort fra ASUS med Intels H410M chipset da det fungerer rigtig godt i forhold til pris,  specifikationer, udvidelses- og tilslutningsmuligheder.

Fra bundkortet tilsluttes portene på fronten af kabinettet. Alle de andre tilslutninger sidder bagpå kabinettet, direkte på bundkortet. Bundkortet indeholder alle de nyeste teknologier og tilslutningsmuligheder, som fx USB 3.2, HDMI, DisplayPort, PCIe 3.0 og NVMe.

Læs mere om bundkortet.

Strømforsyning

Corsair strømforsyning

For at få liv i computeren skal der naturligvis installeres en strømforsyning. Strømforsyningen tilsluttes til bundkortet som forsyner alle komponenterne med strøm.

Til vores Standard PC har vi valgt en økonomisk 350 watt strømforsyning fra Corsair. Strømforsyningen er 80 Plus certificeret

Læs mere om strømforsyningen.