Persondatapolitik

Dataansvarlig

Langeskov IT ApS v/ Jesper JessenHansen
Organisationsform: ApS
CVR. nr.: 36089644
Adresse: Grønvej 2, 5550 Langeskov
E-mailadresse: info@langeskov-it.dk
Telefonnummer: 21 15 30 62

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os og dig som kunde hos Langeskov IT ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Hvilke personoplysninger indsamles
Hvis du ønsker at være kunde hos os har vi brug for at indsamle nogle oplysninger om dig.

 • Firmanavn
 • CVR nummer
 • Navn på kontaktperson
 • Postnummer og by
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse
 • Eventuelt faktura e-mail adresse
 • Eventuelt telefonnummer og e-mail adresse på kontaktperson(er)

Herudover indsamles typisk et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Læs mere herom i vores cookiedeklaration.

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er LANGESKOV IT ApSGrønvej 2, 5550 Langeskov, cvr nr. 36089644

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontakt oplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne oprette dig som kunde i vores kundesystem. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne kommunikere elektronisk med dig samt fremsende faktura.

Hvor længe indsamlede personoplysninger opbevares
Dine oplysninger beholder vi i vores system så længe der er et aktivt kundeforhold. Oplysningerne slettes senest 5 år efter ophør af kundeforholdet.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjepart.

Indsamlede data opbevares og gemmes i eget-udviklet kundesystem som er placeret i et sikkert datacenter hos en dansk hosting-udbyder. Herudover gemmes faktura data på en krypteret harddisk på en Microsoft 365 løsning. Der tages yderligere backup af disse data og de gemmes sikkert hos danske backupleverandører.

Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Indsigt, berigtigelse, sletning af personoplysninger samt data-portabilitet
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få indsigt i de data der er registreret
 • At data berigtiges og opdateres
 • At data bliver slettet fra vores kundesystem (dog vil kundens navn / firma samt adresse stadig være gemt i minimum 5 år på evt. faktura der er lavet til kunden (grundet regnskabsloven)
 • At få udleveret de data der er registreret

Langeskov IT vil hurtigst muligt og senest 14 dage efter henvendelse fra kunden, efterkomme kundens ønske i forhold til kundens data.

Klagemulighed
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse .