Nyeste teknologi

Vi benytter altid de nyeste teknologier i vores computere. Dette sikrer høj hastighed, gode tilslutningsmuligheder samt lang levetid.

Komponenter af høj kvalitet

Vi benytter udelukkende komponenter fra anerkendte producenter og vælger altid den bedste kvalitet til vores computere.

3 års garanti

Vi giver hele 3 års garanti på vores stationære computere. Skulle uheldet være ude har du ingen omkostninger til reservedele og arbejdsløn.

5 gode grunde til at vælge os

 20+ års erfaring
 3 års garanti
 Lyddæmpet kabinet
 Høj kvalitet og ydeevne
 Kom godt i gang

Stationær PC priser

Specifikationer og priser på vores kontor PC'ere.

Vores kontor PC'ere kan naturligvis tilpasses dine specifikke behov, fx hvis du har brug for en større harddisk eller mere hukommelse. Er du i tvivl om hvilken model der passer til dig, så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

PC'erne leveres med køreklar og opdateret Windows 10 Pro OEM.

Priserne er opdateret den 15. september 2021.

Kontor PC Deluxe

Specifikationer
Fractal Design Define 7 Compact
ASUS Pro Q570M-C/CSM
be quiet! Pure Rock 2 CPU køler
CORSAIR RM550x strømforsyning
Intel Core i5-11500 2,7/4,6 GHz
16 GB DDR4 RAM
250 GB Samsung SSD 980 PRO disk

Pris ex. moms: 6.299,-

Kontor PC Deluxe+

Specifikationer
Fractal Design Define 7 Compact
ASUS Pro Q570M-C/CSM
be quiet! Pure Rock 2 CPU køler
CORSAIR RM550x strømforsyning
Intel Core i7-11700 2,5/4,9 GHz
32 GB DDR4 RAM
500 GB Samsung SSD 980 PRO disk

Pris ex. moms: 7.399,-

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en ny stationær PC.

Udfyld formularen her og vi sender dig et tilbud på en ny stationær PC samt en forventet leveringstid.

Vælg eventuel mængde af RAM og/eller størrelse på SSD disk hvis du ønsker en anden konfiguration end vores forslag.

Når du har accepteret det fremsendte tilbud samt vores handelsbetingelser, fremsender vi straks en faktura og et link til betaling. Vi modtager MobilePay samt VISA og Mastercard. Du kan også vælge at lave en bankoverførsel.

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 21153062.

 

Vælg ønsket PC model
Vælg eventuel anden mængde RAM
Vælg eventuel anden størrelse SSD disk
Indtast eventuel kommentar eller specielle ønsker her.

Hvorfor vælge en stationær PC?

En stationær PC har nogle fordele i forhold til en bærbar computer.

Vi mener ikke det er et spørgsmål om bærbar eller stationær PC. Kombinationen er ofte den bedste løsning da du på den måde får det bedste fra begge verdener. På kontoret står der en hurtig, robust og pålidelig stationær PC der er fast koblet op til en god skærm, mus, tastatur, netværk og andet udstyr. Når du er på farten er det din bærbare computer der kommer med. Med cloud løsninger som Office 365 er data og mail let tilgængelig på begge computere.

Bruger du kun computer når du er på kontoret - og står valget imellem en bærbar og en stationær PC, så vil vores anbefaling i de fleste tilfælde være at vælge en stationær PC.

Fordele ved en stationær PC:

Hurtig med mange resurser
Altid fast koblet op til eksterne enheder
Robust, holdbar og lang levetid
Nem at opgradere hvis behovet opstår
God køling og lyddæmpet kabinet

 

Andre gode spørgsmål - og svar

Hvorfor er jeres PC'ere dyrere end andre?
Det er rigtigt at vores PC’ere er dyrere end andre gode PC’ere. Det er de, fordi vi ikke har sparet på noget – og fordi fokus ikke har været på at holde prisen så lav som mulig. Tværtimod vil vi meget hellere sælge en lidt dyrere stationær PC, hvor vi kan stå inde for den meget høje kvalitet samt den særligt høje ydeevne af de nøje udvalgte komponenter. Resultatet af dette er meget tilfredse kunder.
Hvordan kan I give 3 års garanti?
Som regel ydes der kun 1 eller 2 års reklamationsret på elektronik og computere. Vi benytter komponenter af meget høj kvalitet i vores PC’ere – og derfor kan vi give dig hele 3 års garanti på PC’en.

Skulle der imod forventning alligevel opstå en fejl på en komponent som kræver udskiftning, så klarer vi det uden omkostning for dig. Du afleverer blot PC’en hos os, så klarer vi hurtigst muligt fejlsøgning og udbedring.

Hjælper I med klargøring af PC'en?
Vi hjælper dig gerne helt i mål med din nye PC – og sørger for, i samarbejde med dig, at få installeret og konfigureret programmer, printere, overflyttet data fra din gamle computer og meget mere. Vi kan enten udføre dette arbejde fysisk hos dig eller via TeamViewer. Der afregnes pr. påbegyndte halve time.
Hvordan bestiller og betaler jeg?
Når du har accepteret tilbuddet fremsender vi en faktura til dig, samt et link hvor du kan betale med MobilePay eller VISA/Mastercard. Du kan også vælge at betale via bankoverførsel.

Lige så snart vi har registreret din indbetaling vil vi straks gå i gang med at indkøbe hardware delene til computeren. Har du betalt med VISA/Mastercard hæver vi naturligvis først pengene når computeren er leveret eller afhentet.

Levering eller afhentning?
Du kan enten hente din nye PC på vores adresse i Langeskov, eller vi kan levere den direkte til din virksomheds adresse. Ofte vælger kunderne at få PC’erne leveret da vi også klarer tilslutning, opsætning, program installation mv. i samarbejde med kunden.
Sælger I også PC'ere til private?
Nej, vi har valgt kun at fokusere på salg af stationære PC’ere samt levere andre IT ydelser til virksomheder, foreninger og lignende.
Jeg har et andet spørgsmål
Har du ikke fundet svar her på siden, så er du velkommen til at kontakte os via mail info@langeskov-it.dk eller telefon 21153062.

 Business bundkort
 Intel Q570 Chipset
 TPM 2.0 IC
 Intel vPro
 Intel 11th gen CPU

 PCIe 4.0
 NVMe PCIe 4.0 SSD
 Intel 1 Gb Ethernet
 HDMI 2.0 + DP 1.4
 USB 3.2 + Type-C

Stationær PC komponenter

Bliv klogere på hvad vores stationære computere består af.

Kabinettet

Fractal Design Define 7 Compact kabinet

Vi har valgt et stilrent kabinet fra den svenske producent Fractal Design. Kabinettet er af høj kvalitet og med en flot finish. Kabinettet fås i sort eller hvid som vist på billedet. Fronten er af børstet aluminium.

Kabinettet har god luftgennemstrømning samt uovertruffen lyddæmpning. Dette sikrer god afkøling af komponenterne samtidig med at computeren er nærmest lydløs under brug. Kabinettet er udstyret med støvopsamlende nylon filtre som er nemme at rengøre.

Tilslutninger på fronten
1 x USB 3.1 Gen 2 Type-C
2 x 2x USB 3.0
2 x USB 2.0
Lyd og mikrofon

Dimensioner
D:42,7 x B:21,0 x H:47,4 cm.
Vægt 8,6 kg.

Se yderligere detaljer og billeder på Fractal Design's hjemmeside

Processor fra Intel

Processoren

11. generation Intel CPU

Processoren er "hjernen" i din computer. Hastigheden er afgørende for hvor hurtigt din computer kører, altså hvor hurtigt styresystem og programmer starter, hvor hurtigt data kan behandles og meget mere.

I  vores kontor PC'ere benytter vi Core i5 og Core i7 processorer fra Intel.

Herunder er de CPU'er vi bruger i vores stationære kontor PC'ere
Intel Core i5-11500 - 2,7 GHz / 4,6 GHz
Intel Core i7-11700 - 2,5 GHz / 4,9 GHz

Sidstnævnte GHz er turbo hastigheden. Det er den hastighed processoren kan køre op til når det er nødvendigt under spidsbelastninger.

Hvilken CPU skal jeg gå efter?
Det afhænger lidt af dit behov og din økonomi. Prisforskellen på de nævnte processorer er cirka 5-700 kr. Core i5 anbefales til almindelig kontor brug, hvor i7 er til dig der vil have lidt ekstra fart på computeren.

Læs mere om Intel 11. generation CPU

CPU køler

Da processoren i computeren kan blive meget varm, er det vigtigt med en ordentlig CPU køler til at fjerne varmen, så processoren ikke overopheder og computeren lukker ned.

Vi har valgt en af de bedste luftbaserede CPU kølere på markedet. Til Kontor PC'erne har vi valgt "be quiet! Pure Rock 2" som er en fremragende CPU køler til en meget rimelig pris.

DDR4 RAM til stationær PC

Hukommelse (RAM)

DDR4 RAM

Styresystemet benytter RAM til at lagre midlertidige data som benyttes af dine programmer, Windows selv, data filer osv. Jo flere programmer du har åbne, jo mere RAM har du brug for i din PC.

Bruger du mere RAM end du har i maskinen, så begynder systemet at gemme de midlertidige data på disken. Selvom diske er blevet markant hurtigere med indførelsen af SSD diske, så er RAM stadig mange gange hurtigere. Derfor bør du sørge for at have overskud af RAM kapacitet.

Vores kontor PC'ere kommer med minimum 16 GB RAM, hvilket er rigeligt til almindelig hverdags brug og til at have mange programmer åbne af gangen.

Samsung 980 PRO NVME disk

Harddisk

Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO

Harddisken er der hvor du lagrer alle dine programmer og data. Det er også her Windows styresystemet er installeret. Jo hurtigere harddisken er til at læse og skrive data, jo hurtigere åbner Windows, dine programmer, indlæsning af data osv.

Der er mange faktorer der spiller ind på computerens samlede hastighed. Harddisken er, sammen med processoren, en af de vigtigste komponenter når det drejer sig om høj ydelse. Derfor har vi valgt den ekstrem hurtige PCIe 4.0 NVMe SSD disk fra Samsung.

SSD disken monteres direkte i M.2 slot på bundkortet. Der er altså hverken brug for data eller strømkabel.

Disken fås i disse størrelser
250 GB
500 GB
1000 GB
2000 GB

Læs mere om Samsung 980 PRO

Bundkort

ASUS Pro Q570M-C/CSM bundkort

På bundkortet samles alle komponenterne - CPU, RAM, harddisk og strøm. Vi har valgt et business bundkort med Intels Q570 chipset da det fungerer rigtig godt i forhold til pris,  specifikationer, udvidelses- og tilslutningsmuligheder.

Da det er et professionelt business bundkort er der ydermere en fysisk TPM chip på bundkortet, Intel vPro teknologi, BIOS log, BIOS self-recovering, remote management muligheder og meget mere.

Fra bundkortet tilsluttes portene på fronten af kabinettet. Alle de andre tilslutninger sidder bagpå kabinettet, direkte på bundkortet. Bundkortet indeholder alle de nyeste teknologier og tilslutningsmuligheder, som fx USB-C, HDMI, DisplayPort, PCIe 4.0 og NVMe. Herudover er der mulighed for tilslutning af et M.2 Wi-Fi kort hvis du har brug for trådløst netværk.

Læs mere om bundkortet her.

Strømforsyning

Corsair strømforsyning

For at få liv i computeren skal der naturligvis installeres en strømforsyning. Strømforsyningen tilsluttes til bundkortet som forsyner alle komponenterne med strøm.

Til vores kontor PC'ere har vi valgt en 550 watt strømforsyning fra Corsair. Strømforsyningen er 80 Plus Guld certificeret, hvilket betyder høj udnyttelse af strømmen og lavere temperatur. Det er både godt for miljøet og økonomien. Ved almindelig brug af computeren kører blæseren på strømforsyningen ikke.

Læs mere om strømforsyningen.