Stationær PC

5 grunde til at vælge os

 20+ års erfaring
 3 års garanti
 Høj hastighed
 Kvalitetskomponenter
 Tilpasset konfiguration

RAM og GB?

Ved du ikke hvad du skal vælge? Læs videre her.

SSD størrelse angives i GB (Gigabyte). Dette er størrelsen på din lagerplads på computeren. Det er på SSD disken at Windows er installeret og hvor dine programmer, filer mv. optager plads. Vores minimum anbefaling er 250 GB hvis du har ingen eller kun mindre data filer liggende. Du kan bedst vurdere hvad du har behov for ved at tage et kig i stifinder på din computer, samt overveje hvor meget lagerplads der er brug for fremadrettet.

RAM (hukommelse) er det midlertidige lager som Windows, programmer, åbne filer mv. benytter sig af når computeren er tændt. Alle vores computere er udstyret med hele 16 GB RAM. Denne mængde er rigeligt hvis du bruger computeren til almindelig kontor arbejde. Kun i særlige tilfælde kan du have brug for mere, fx hvis du laver video redigering, arbejder med meget store datafiler eller har rigtig mange programmer åbne af gangen.

Er du i tvivl så kontakt os gerne, så hjælper vi dig.

 

Hvilke komponenter bruger vi?

Lidt om de komponenter vi benytter.

Vi benytter udelukkende komponenter af høj kvalitet og høj ydeevne i vores stationære computere. Det er din garanti for en computer der er hurtig, pålidelig og holder i mange år. Derfor kan vi også give hele 3 års total garanti på vores computere.

CPU / Processor: Intel 13. og 14. generation i3, i5, i7 eller i9 processorer
SSD: Samsungs Pro serie
Bundkort: Primært ASUS bundkort
Strømforsyning: Corsair eller lignende kvalitet

Alle vores computere kan udstyres efter dine ønsker. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

 

Hvorfor vælge en stationær PC?

En stationær PC har nogle fordele i forhold til en bærbar computer.

Vi mener ikke det er et spørgsmål om bærbar eller stationær PC. Kombinationen er ofte den bedste løsning da du på den måde får det bedste fra begge verdener. På kontoret står der en hurtig, robust og pålidelig stationær PC der er fast koblet op til en god skærm, mus, tastatur, netværk og andet udstyr. Når du er på farten er det din bærbare computer der kommer med. Med cloud løsninger som Office 365 er data og mail let tilgængelig på begge computere.

Bruger du kun computer når du er på kontoret - og står valget imellem en bærbar og en stationær PC, så vil vores anbefaling i de fleste tilfælde være at vælge en stationær PC.

Fordele ved en stationær PC:

Hurtig med mange resurser
Altid fast koblet op til eksterne enheder
Robust, holdbar og lang levetid
Nem at opgradere hvis behovet opstår

 

Andre gode spørgsmål - og svar

Hvorfor er jeres PC'ere dyrere end andre?
Det er rigtigt at vores PC’ere er dyrere end andre gode PC’ere. Det er de, fordi vi ikke har sparet på noget – og fordi fokus ikke har været på at holde prisen så lav som mulig. Tværtimod vil vi meget hellere sælge en lidt dyrere stationær PC, hvor vi kan stå inde for den meget høje kvalitet samt den særligt høje ydeevne af de nøje udvalgte komponenter. Resultatet af dette er meget tilfredse kunder.
Hvordan kan I give 3 års garanti?
Som regel ydes der kun 1 eller 2 års reklamationsret på elektronik og computere. Vi benytter komponenter af meget høj kvalitet i vores PC’ere – og derfor kan vi give dig hele 3 års garanti på PC’en.

Skulle der imod forventning alligevel opstå en fejl på en komponent som kræver udskiftning, så klarer vi det uden omkostning for dig. Du afleverer blot PC’en hos os, så klarer vi hurtigst muligt fejlsøgning og udbedring.

Hvor hurtigt kan I levere ny PC?
Vi har ikke færdige computere klar på lageret. Så snart vi har fået leveringstid på alle komponenterne vil I blive informeret om forventet leveringstid.
Hjælper I med klargøring af PC'en?
Vi hjælper dig gerne helt i mål med din nye PC – og sørger for, i samarbejde med dig, at få installeret og konfigureret programmer, printere, overflyttet data fra din gamle computer og meget mere. Vi kan enten udføre dette arbejde fysisk hos dig eller via TeamViewer. Der afregnes pr. påbegyndte halve time.
Hvordan bestiller og betaler jeg?
Kontakt os og vi aftaler nærmere.
Levering eller afhentning?
Vi tilbyder følgende muligheder:
– Afhentning af PC på vores adresse i Langeskov
– Vi kan komme ud til jer med den nye PC

De fleste kunder vælge ofte at få leveret PC’en, da vi også klarer tilslutning, opsætning, program installation mv. i samarbejde med kunden.

Sælger I også PC'ere til private?
Nej.
Jeg har et andet spørgsmål
Har du ikke fundet svar her på siden, så er du velkommen til at kontakte os via mail info@langeskov-it.dk eller telefon 21153062.